JAVNA USTANOVA DOM ZDRAVLJA

KANTONA SARAJEVO

O internet stranici Ustanove

Pravne informacije

 

UREDNIČKI ODBOR ZA OBLAST VAKCINACIJE:
prof. dr. sc. Lutvo Sporišević, spec. pedijatar
prof. dr. Zaim Jatić, spec. porodične medicine
prim.dr. Dženana Tanović, spec. opće medicine
mr.sci.med.prim.dr. Jasminka Smlatić-Muhadžić, spec. pedijatar
JUDZKS garantuje nezavisnost članova Uredničkog odbora za vakcinacije i nezavisnost uredničkog procesa prilikom odabira sadržaja.

LIČNA UPOTREBA INTERNET STRANICE www.judzks.ba
Sadržaj stranica JUDZKS treba koristiti samo u informativne svrhe. On ne može zamijeniti stručni savjet, dijagnozu ili liječenje ljekara. JUDZKS ne može biti odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja bi mogla proizići iz korištenja www.judzks.ba, te za bilo kakve propuste ili greške u sadržaju stranice.
JUDZKS zadržava pravo izmjene sadržaja ove internet stranice u bilo kojem momentu i bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice tih izmjena.

PRIKAZIVANJE SADRŽAJA TREĆEG LICA
Stranice mogu sadržavati veze na druge stranice na internetu koje su u vlasništvu i kojima upravljaju treća lica, a nad kojima JUDZKS nema nikakav nadzor niti mogućnost kontrole, te JUDZKS ne preuzima nikakvu odgovornost za uslove korištenja i sadržaj tih stranica. Prikazivanje ili povezivanje na sadržaj trećih stranica ne podrazumijeva da ga JUDZKS odobrava.

PRIVATNOST
JUDZKS je posvećen osiguranju privatnosti korisnika internet stranice www.judzks.ba. Lične podatke o korisnicima, poput imena, adrese, broja telefona ili e-mail adrese, prikupljat će samo kada su dati dobrovoljno. JUDZKS neće navedene podatke prodavati ili na drugi način prenositi trećoj strani bez odobrenja korisnika.

PDF FORMAT TEKSTA
Stranice mogu prikazivati sadržaje u PDF formatu. U tom slučaju potrebno je da imate instaliran Acrobat Reader na Vašem računaru. Ukoliko ga nemate, isti možete preuzeti ovdje.

Finansiranje internet stranice JUDZKS

Kao internet prezentacija Javne ustanove Dom zdravlja Kantona Sarajevo, www.judzks.ba se u potpunosti finansira iz vlastitih sredstava Ustanove.