Javna Ustanova Dom Zdravlja Kantona Sarajevo

Search
Close this search box.

Javna Ustanova

Dom Zdravlja Kantona Sarajevo

Search
Close this search box.

DONACIJA OPĆINE CENTAR

Načelnik Općine Centar Srđan Mandić uručio je ključeve novog sanitetskog vozila Domu zdravlja Centar Vrazova u petak, 5. novembra 2021. godine u prisustvu predstavnika menadžmenta JU Dom zdravlja KS predvođenog generalnim direktorom doc. dr. sc Abelom Baltićem i direktoricom OJ Doma zdravlja Centar Vrazova, dr. Amelom Kečo.

Multifunkcionalno sanitetsko vozilo Domu zdravlja Centar Vrazova dato je na korištenje u okviru potreba Civilne zaštite Općine Centar i u budućnosti će biti dio voznog parka ove organizacione jedinice.

  • Trudimo se da prepoznamo potrebe Doma zdravlja Centar Vrazova i generalno JU Dom zdravlja KS, te da u granicama naše mogućnosti reagujemo prema njima. Cilj nam je da pomognemo pri unaprijeđenju zdravstvene zaštite, a to je naročito značajno u teškim vremenima pandemije Korona virusa u kojem se još nalazimo, kazao je, između ostalog, načelnik Srđan Mandić.

Menadžment JU Dom zdravlja KS zahvalio se načelniku Mandiću i predstavnicima Općine Centar na ustupanju sanitetskog vozila, te je ocjenio da je ovo još jedna potvrda dobre saradnje ustanove sa predstavnicima lokalne vlasti.

JU Dom zdravlja KS