Javna Ustanova Dom Zdravlja Kantona Sarajevo

Search
Close this search box.

Javna Ustanova

Dom Zdravlja Kantona Sarajevo

Search
Close this search box.

Načelniku Općine Centar Nedžadu Ajnadžiću uručena zahvalnica JU Dom zdravlja KS

Dr. Muhamed Ahmić, generalni direktor JU Dom zdravlja KS u ponedjeljak, 29.juna uručio je zahvalnicu načelniku Nedžadu Ajnadžiću u prostorijama Općine Centar.

Zahvalnica je uručena zbog, kako je između ostalog rekao dr. Ahmić, nesebične podrške Općine Centar zdravstvenom sistemu JU Dom zdravlja KS za vrijeme pandemije Korona virusa (COVID-19).

“Zahvaljujemo vam se na senzibilitetu kojeg ste sve vrijeme pokazivali prema našoj Ustanovi. Prepoznali ste naše potrebe i pravovremeno reagirali u smislu pomoći podizanja kvaliteta zdravstvene usluge”, kazao je generalni direktor, dr. Muhamed Ahmić.

Načelnik Ajnadžić je rekao da je Općina Centar uvijek zainteresirana da u okviru svog djelovanja pomogne u podizanju zdravstvene usluge na viši nivo.

“Vi ste tu da stručnošću i profesionalnim zalaganjem obezbijedite što bolje i kvalitetnije pružanje zdravstvene usluge. Općina Centar će vas, koliko je moguće, pratiti u vašim zahtjevima i u  smislu logističkog angažmana i tehničke podrške želimo takvu uslugu optimalizirati za građane naše općine”, rekao je načelnik Ajnadžić.

Za vrijeme susreta razgovarano je i o mreži ambulanti porodične medicine na području Općine Centar, te optimaliziranju usluga  u domenu stomatološke službe Doma zdravlja Centar Vrazova.

Press služba JUDZKS